Zilveren kinderbeker cup glad 6 cm.

Een zilveren kinderbeker vervaardigd in een strak en licht conisch model, welke is afgewerkt met een strakke filetrand. De kinderbeker is voorzien van een bijpassende geschenkverpakking en kan als cadeau gegeven worden bij een geboorte, doop of andere bijzondere gelegenheid. Door een gravure te laten plaatsen op de beker, krijgt de beker een persoonlijke herinnering. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure zal worden aangebracht rondom de beker. Afmeting: hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm. U kunt de zilveren kinderbeker laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure kan rondom worden aangebracht op de beker. Lees meer
Artikelnummer
011447355
314,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Maak het artikel persoonlijk door een gravure
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Een zilveren kinderbeker vervaardigd in een strak en licht conisch model, welke is afgewerkt met een strakke filetrand. De kinderbeker is voorzien van een bijpassende geschenkverpakking en kan als cadeau gegeven worden bij een geboorte, doop of andere bijzondere gelegenheid. Door een gravure te laten plaatsen op de beker, krijgt de beker een persoonlijke herinnering. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure zal worden aangebracht rondom de beker.

Afmeting: hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm.

U kunt de zilveren kinderbeker laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure kan rondom worden aangebracht op de beker.

Productspecificaties
Gewicht 73,00 gr.
Categorie Bekers
Afmetingen Hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm.
Materiaal Zilver
Merk Rikkoert Huiscollectie