Filteren

Geboortelepels

Bij Zilver Kraamcadeau vind je de mooiste geboortelepels die een prachtig aandenken vormen aan de geboorte van een kind. Ontdek ons aanbod en maak jouw geboortecadeau compleet met een persoonlijke touch!

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De betekenis van geboortelepels

Een geboortelepel is meer dan zomaar een lepel; het is een traditioneel symbool van voorspoed en geluk voor de pasgeborene. Deze zilveren lepel voor baby’s is vaak prachtig versierd en kan worden gegraveerd met de naam, geboortedatum of een persoonlijke boodschap, waardoor het een uniek en dierbaar geschenk wordt. In tegenstelling tot een letterlepel, die meestal de initialen van de baby toont, is de geboortelepel kostbaarder en persoonlijker, perfect om een blijvende herinnering te creëren.

Ons online assortiment

Ons assortiment geboortelepels is zeer divers met ontwerpen, van schattige ooievaars en andere dieren tot stoere boeren en ruiters. Deze zijn beschikbaar in zowel verzilverde als zilveren uitvoeringen. Een verzilverde geboortelepel is vaak wat betaalbaarder omdat alleen het buitenste laagje van zilver is. Terwijl een volledig zilveren lepel compleet van zilver is gemaakt en een prachtig erfstuk kan worden. Combineer het cadeau met een mooie lepel houder, zodat het pronkstuk een plekje krijgt in de kinderkamer.

Personalisatie en graveer mogelijkheden

Bij Zilver Kraamcadeau kun je je geboortelepel laten graveren, wat het cadeau extra speciaal maakt. We bieden zowel lasergravures als machinale gravures aan. Lasergravures worden met een laser gedaan door onze vakmensen. Machinale gravures zijn daarentegen strak en consistent, maar kunnen niet op elk oppervlak worden gedaan. Of je nu kiest voor een naam, geboortedatum of een persoonlijke boodschap, het maakt elke geboortelepel uniek en persoonlijk.

Geboortelepels kopen bij Zilver Kraamcadeau

Bij Zilver Kraamcadeau krijg je de beste service en kwaliteit. We zijn door onze klanten beoordeeld met een 9+ op Trustpilot en alle producten komen in een cadeauverpakking naar keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van onze gratis bezorging vanaf 50 euro. Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment aan andere prachtige kraamcadeaus, zoals rammelaars, kinderbestek, zilveren bekers, spaarpotten, geboortetegels en sieraden.