Winkels

Locaties & openingstijden

U vindt hier al onze winkellocaties en de verschillende openingstijden. U bent van harte welkom!

Donderdag 26 mei (Hemelvaart) is onze winkel in Schoonhoven geopend tussen 13.00 - 17.00

Schoonhoven

Telefoon: 0182-382651
Adres: Haven 1-13 
2871 CK Schoonhoven

Lekkerkerk

Telefoon: 0180-661490
Adres: Burg. Roosstraat 22 
2941 AC Lekkerkerk
 

Openingstijden winkels

Dagen

Schoonhoven

EDELambachtshuys Schoonhoven

Lekkerkerk

Maandag 13.00 - 17.30 GESLOTEN 13.30 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00 10.00 - 17.30 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00 10.00 - 17.30 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00 10.00 - 17.30 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 21.00 10.00 - 17.30 09.00 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.00 10.00 - 17.00 09.00 - 16.30
Zondag GESLOTEN GESLOTEN GESLOTEN
Route & parkeren

Bereikbaarheid

Schoonhoven:

Rikkoert Juweliers vindt zich aan de Haven in de historische Zilverstad Schoonhoven. Het is centraal gelegen en is eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, op de fiets of te voet.

Auto

Vanuit richting Utrecht

Wanneer u met de auto vanuit Utrecht komt, kunt u het best parkeren op de grote parkeerplaats ‘lang parkeren’ buiten de veerpoort. Om hier te komen kunt u de verkeersborden volgen richting Gorinchem – pontveer. U kunt hier gratis en onbeperkt parkeren. Rijdt u door tot naast de veerpont, dan kunt u parkeren op de blauwe zone van 2 uur.

Vanaf hier loopt u onder de stadspoort, ook wel ‘Veerpoort’ genoemd, door en loopt u via de Veerstraat naar het Silverhuys aan de Haven 1 toe. Wanneer u de Haven op loopt zie u al onze verschillende speciaalzaken waar u de collecties zilverwerk, sieraden, horloges, klokken en barometers vindt.

Vanuit richting Rotterdam / Gouda

Indien u uit de richting van Rotterdam of Gouda komt, nadert u Schoonhoven uit het Westen. U kunt allereerst de auto parkeren op de parkeerplaats op de Groene singel, liggende naast De Ark. Door de Kerkstraat richting de Grote Kerk uit te lopen en na de kerk rechtsaf te slaan, loopt u over de Haven langs het oude stadhuis en dan bereikt u aan de linkerzijde als eerste het EDELambachtshuys waarna onze overige speciaalzaken volgen.

Tevens kunt u kiezen voor het makkelijke en grote parkeerterrein nabij de veerpont. Om hier te komen kunt u de verkeersborden volgen richting Gorinchem – pontveer. U kunt hier gratis en onbeperkt parkeren. Rijdt u door tot naast de veerpont, dan kunt u parkeren op de blauwe zone van 2 uur.

Vanaf hier loopt u onder de stadspoort, ook wel ‘Veerpoort’ genoemd, door en loopt u via de Veerstraat naar het Silverhuys aan de Haven 1 toe. Wanneer u de Haven op loopt zie u al onze verschillende speciaalzaken waar u de collecties zilverwerk, sieraden, horloges, klokken en barometers vindt.

Vanuit richting Gorinchem

Wanneer u vanuit de richting Gorinchem naar Schoonhoven toe rijdt, kunt u de auto gratis en onbeperkt parkeren op het achter de dijk liggende parkeerterrein. U kunt via de veerpont een mooie oversteek maken richting Schoonhoven, terwijl u het historische aangezicht aanschouwt. Aangekomen aan de Schoonhovense kant van het water loopt u onder de stadspoort, ook wel de ‘Veerpoort’ genoemd, door en loopt u via de Veerstraat naar het Silverhuys aan de Haven 1 toe. Wanneer u de Haven op loopt zie u al onze verschillende speciaalzaken waar u de collecties zilverwerk, sieraden, horloges, klokken en barometers vindt.

Openbaar Vervoer

Indien u met het Openbaar Vervoer komt, zult met buslijn 497 of 195 Schoonhoven aandoen. Wanneer u met buslijn 497 komt, kunt u uitstappen bij ‘Halte Centrum’. Dit is nabij de Veerpoort, de ingang van de Zilverstad. Door onder de stadspoort door te lopen bereikt u na 100 meter onze eerste winkel het Silverhuys. Bus 195 stopt bij de halte Mr. Kesperplein. Vanaf dit station kunt u de Koestraat voor de helft uitlopen, totdat u de Grote Kerk hebt bereikt. U gaat links langs de kerk, waarna u na de kerk direct rechtsaf slaat. U loopt over de Haven langs het oude stadhuis en dan bereikt u aan de linkerzijde de witte synagoge, het EDELambachtshuys, onze eerste speciaalzaak.

Bussen

Als busmaatschappij kunt u vanuit alle richtingen de verkeersborden richting Gorinchem – veerpont volgen. Voor de Veerpoort kunt u uw passagiers laten uitstappen, waarna zij hun weg door de Veerstraat kunnen vervolgen. U en uw passagiers bereiken Silverhuys aan de Haven 1. Afhankelijk van het afgesproken excursieprogramma zult u worden begeleidt naar de juiste locatie.

Lekkerkerk:

Naast onze verschillende speciaalzaken in Schoonhoven, zijn we al bijna 40 jaar gevestigd in het winkeldorp Lekkerkerk. We zijn daar in het centrum gevestigd en ontvangen veel klanten uit de directe omgeving van Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam en de overzijde van de Lek als Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. De winkel ligt centraal in het dorp en is zeer eenvoudig met de fiets, het openbaar vervoer, de auto of te voet te bereiken. Voor de winkel is voldoende ruimte om uw fiets te stallen.

Auto

Vanuit welke richting u ook komt, het is altijd mogelijk om voor of dichtbij onze winkel te parkeren. In de Burgemeester Roosstraat kunt u eenvoudig voor de deur parkeren. Hebben meer klanten hetzelfde idee dan kunt u verderop in de straat op het kerkplein eenvoudig parkeren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid gebruik te maken van het parkeerterrein achter het gemeentehuis, bereikbaar via het Geuzenplein. Vanaf daar is het een kleine minuut wandelen om bij onze winkel te komen.

Openbaar vervoer

Lekkerkerk is ook te bereiken met het Openbaar Vervoer. De buslijnen 194 en 292 doen Lekkerkerk midden in het centrum aan. De buslijnen tussen Bergambacht en Capelsebrug bieden u de mogelijkheid uit te stappen bij busstation ‘De Breeje Hendrick, gelegen naast het gelijknamige verzorgingstehuis. Vanaf kunt u de Talmastraat uitlopen, tot de Kerkstraat. Dan gaat u rechtsaf en loopt u voor het Partycentrum Amicitia langs, waarna u rechtsaf de Burgemeester Roosstraat inloopt. Op dat moment ziet u direct aan uw linkerhand onze juwelierszaak waar u van harte welkom bent voor een bezoekje.

Fietspont Lekkerkerk – Nieuw-Lekkerland

Veel van onze klanten komen uit de direct omgeving van Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Onze klanten van de overkant van de rivier De Lek, kunnen eenvoudig gebruik maken van de veerdienst tussen Lekkerkerk en Nieuw-Lekkerland. Wanneer u voet aan wal zet in Lekkerkerk is het ongeveer 100 meter rechtdoor lopen, waarna u onze juwelierszaak bereikt. Geeft u toch voorkeur aan een bezoek per auto, dan kunt uiteraard gebruik maken van de veerdienst van Bergambacht en Krimpen aan de Lek.