Betalen

Op www.rikkoert.nl en in onze winkel kunt u op verschillende manieren betalen.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u een order vooruitbetalen. Met alle vertegenwoordigde banken kunt u uw bestelling voldoen, waarna wij de bestelling in behandeling nemen en deze zo snel mogelijk verwerken en bij u thuis laten bezorgen.

Creditcard:

Wanneer u met creditcard wenst te betalen dient u het creditcardnummer, de vervaldatum, de CID/VIC-code (deze kunt u vinden op de achterzijde van de creditcard) en een eventueel extra wachtwoord in te vullen.

PayPal:

Met een PayPal-account kunnen nationale en internationale klanten een bestelling betalen, zonder dat de verkopende partij uw bankgegevens ontvangt. U dient uw account te koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Daarna kunt u met het saldo gewenste aankopen doen.

Bancontact / MisterCash:

Met Bancontact / MisterCash kunnen online betalingen vanuit België worden afgerond. Belgische rekeninghouders kunnen online aankopen doen middels hun bankpas, welke absoluut gegarandeerd veilig en betrouwbaar zijn.

Achteraf betalen:

Middels AfterPay is het mogelijk om uw bestelling na ontvangst te betalen. Wanneer uw gegevens nog niet bekend zijn bij AfterPay heeft u de mogelijkheid om aankopen te doen tussen de 5,- en 250,-. Wanneer u al eerder achteraf betalingen heeft gedaan middels AfterPay kunt u aankopen doen tot 500,-.

Rikkoert cadeaucard:

Aankopen kunnen in de fysieke winkels worden gedaan middels inlevering van de Rikkoert cadeaucard. Het bedrag ontvangen als cadeau of bij inlevering van oud goud of zilver zijn onbeperkt geldig en ook in delen te besteden.

Heeft u betaald, maar is deze betaling niet verwerkt in uw account? Dan willen wij u vragen op een betaalbewijs (kopie bankafschrift) te mailen naar klantenservice@rikkoert.nl. Dan gaan wij dit voor u oplossen. U mag ons dit ook toesturen op het onderstaande adres:

Rikkoert (geen juwelier i.v.m. veiligheid)
PHaven 1-13
2871 CK Schoonhoven

Kortingscodes:

In de kassa van onze online winkel kunt in de eerste stap uw kortingscode invullen, waarna de korting direct wordt verrekend op het totaalbedrag van uw bestelling. Mocht een kortingscode niet werken en is deze nog niet gebruikt, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De kortingscode is niet van toepassing op de eventuele verzendkosten.

Cadeaubon:

De cadeaubonnen van Rikkoert Juweliers kunnen alleen fysiek worden ingeleverd bij een aankoop van een artikel. Momenteel is het nog niet mogelijk om een cadeaubon online in te leveren. Wel kan een fysieke cadeaubon omgezet worden naar een kortingscode, zodat deze online kan worden ingewisseld. U kunt uw cadeaubon, na contact met onze klantenservice, opsturen naar het onderstaande adres:

Rikkoert (geen juwelier i.v.m. veiligheid)
Haven 1-13
2871 CK Schoonhoven

Wanneer u een bestelling of een deel hiervan retour stuurt, handelen wij deze retournering ook financieel zo spoedig mogelijk af. Per betalingsmethode verschilt de procedure van terugbetaling. De geldteruggave verloopt op basis van betaalwijze.

Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening. Het ontvangst van het aankoopbedrag zal in binnen standaard termijn van uw creditcard maatschappij worden teruggestort.

iDEAL: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op uw betreffende rekening. Het aankoopbedrag wordt binnen 2 tot 3 werkdagen teruggestort op uw rekening.

PayPal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort naar uw betreffende account / rekening. Na bevestiging zal het aankoopbedrag binnen 2 tot 3 werkdagen worden teruggestort op uw rekening.

AfterPay: wanneer een artikel wordt geretourneerd binnen het gestelde retourtermijn zal de achterafbetaling niet bij u in rekening worden gebracht.

Vooruitbetaling: het aankoopbedrag welke middels vooruitbetaling is voldaan zal in zijn volledigheid worden teruggestort naar het rekeningnummer waarmee de betaling is voldaan. Na bevestiging zal het aankoopbedrag binnen 2 tot 3 werkdagen worden teruggestort op uw rekening.

Rikkoert cadeaucard: u ontvangt dit bedrag terug in vorm van een Rikkoert cadeaucard. Indien gewenst kan dit een digitaal besteedbare variant wezen of een variant die in te wisselen is in één van onze winkels.

Veel klanten bestellen onze producten of maken gebruik van onze services vanuit het buitenland. Diverse betalingsmogelijkheden kunnen worden gebruikt om een bestelling af te ronden. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende betaalmiddelen welke wereldwijd of voor een specifiek land bruikbaar zijn. Wanneer u problemen ervaart met het betalen vanuit het buitenland, vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij het probleem voor u kunnen verhelpen.

Overzicht:

Creditcard: Internationaal
PayPal: Internationaal
MisterCash: België

Rikkoert Juweliers controleert steekproefsgewijs bestellingen met een hoge bestelwaarde. Wij voeren deze controles uit om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik en fraude te voorkomen.

Overzicht:

Creditcard: Internationaal
PayPal: Internationaal
MisterCash: België