Delfts aardewerk tegel in stijl geboortekaartje

Schoonhoven kent een lange historie voor het beschilderen van Delfts aardewerk. Al bijna 100 jaar wordt het product volledig met de hand beschilderd. Exclusief bij Rikkoert Juweliers kunt u uw geboortekaartjes met de hand laten schilderen op een keramiek tegeltje. Dit handgeschilderde geboortetegeltje is vierkant en wordt op een unieke manier afgewerkt. Het tegeltje zal geheel in stijl met het geboortekaartje worden geschilderd, waardoor u een mooi geheel krijgt. De kleur van het tegeltje kan enigzins afwijken, dit in verband met de speciale verf die wordt gebruikt voor deze ambacht. Na bestelling van het tegeltje in stijl van het geboortekaartje, dient u het kaartje op te sturen naar ons adres, waarna het kaartje in detail wordt nageschilderd. Afmeting: 15 x 15 cm. Lees meer
Artikelnummer
011455074
84,95
Levertijd van dit product bedraagt: 2 - 3 weken
Artikel in het echt bekijken? Maak een vrijblijvende winkelafspraak
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Schoonhoven kent een lange historie voor het beschilderen van Delfts aardewerk. Al bijna 100 jaar wordt het product volledig met de hand beschilderd. Exclusief bij Rikkoert Juweliers kunt u uw geboortekaartjes met de hand laten schilderen op een keramiek tegeltje. Dit handgeschilderde geboortetegeltje is vierkant en wordt op een unieke manier afgewerkt. Het tegeltje zal geheel in stijl met het geboortekaartje worden geschilderd, waardoor u een mooi geheel krijgt. De kleur van het tegeltje kan enigzins afwijken, dit in verband met de speciale verf die wordt gebruikt voor deze ambacht.

Na bestelling van het tegeltje in stijl van het geboortekaartje, dient u het kaartje op te sturen naar ons adres, waarna het kaartje in detail wordt nageschilderd. Afmeting: 15 x 15 cm.

Productspecificaties
Levertijd 2 - 3 weken
Gewicht 0,10 gr.
Afmetingen 15 x 15 cm.
Materiaal Keramiek
Merk Rikkoert Huiscollectie