Relatiegeschenken

Een passend geschenk voor elke zakenrelatie en ieder jubileum.

Rikkoert Juweliers is op het gebied van relatie- en jubileumgeschenken een unieke partner. Een belangrijke activiteit van ons bedrijf is het verzorgen van relatiegeschenken in goud, zilver, verzilverd, tin, klokken en horloges. Voor elke relatie, van werknemer tot internationaal belangrijke klant, kunnen wensen vervuld worden. Wij zijn in staat om in nauwe samenwerking met u dit vorm te geven door middel van een passend geschenk.

“Een zilveren bevestiging geeft de waardering en vertrouwen weer in elke relatie”.

Geschenken

Voor deze gelegenheden kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment. De producten kunnen een extra persoonlijke invulling krijgen door een gravure te laten plaatsen. Verder kunnen de geschenken mooi worden verpakt, waardoor het aanbieden van het geschenk nog bijzonderder is.

Maatwerk

Door ons eigen goud- en zilversmidsatelier zijn wij in staat om naast grotere aantallen een stuk maatwerk te leveren, zoals bijvoorbeeld een schaalmodel in zilver van uw meest succesvolle product, een zilveren pennenset en een klok of barometer met logo en inscriptie.

In overleg met u wordt er besproken hoe en op welke manier dit maatwerk wordt gerealiseerd, zodat het maximale resultaat behaald kan worden. Onze ervaring kan hierin bijdragen door een passend advies en een gedetailleerd voorstel te geven.

Enkele voorbeelden van maatwerk:
- Miniaturen
- Logo sieraden
- Awards
- Bureau accessoires
- Creditcardhouders 
- Etc.