RIKKOERT JUWELIERS SCHOONHOVEN

DE GROOTSTE JUWELIERS COLLECTIE VAN NEDERLAND

  

1 | HET EDELAMBACHTSHUYS

Een uniek gebouw, met een unieke inhoud, in een unieke stad. Het Schoonhovens Edelambachtshuys is gevestigd in de voormalige Joodse synagoge van Schoonhoven. In dit gebouw komt de historie van Schoonhoven samen. Zilver is altijd aanwezig geweest binnen het gebouw en voert heden ten dage ook nog de boventoon. In het Edelambachtshuys is er een collectie te bewonderen met unieke design sieraden van binnenlandse en buitenlandse ontwerpers. Daarnaast is er een museum en zilversmidswerkplaats waar dagelijks nog steeds de mooiste zilveren voorwerpen worden gecreëerd.

  

2 | HET ATELIER

Onze goudsmeden, zilversmeden en uurwerkmakers uit het atelier van Rikkoert Juweliers zijn in staat om met hun finesse, gereedschap, creativiteit en scherpe oog voor detail sinds jaar en dag de mooiste juwelen te maken, de meest bijzondere zilveren voorwerpen te vervaardigen en alle type uurwerken te repareren.

  

3 | HET KLOKKENHUYS

Je mist de functie van een klok pas als de klok het niet meer doet. Onze passie is het repareren van uurwerken van elk type klok. Onze gespecialiseerde uurwerkmakers hebben de kennis om reparaties uit te voeren bij klokken met een quartz-uurwerk tot klokken met een antiek uurwerk van meer dan 100 jaar oud.

  

4 | RIKKOERT TROUWRINGEN GALLERIE

Rikkoert Juweliers is de plek voor trouw en aanzoeksringen! Met een eigen atelier kunnen ze elk idee bewerkstelligen. Heb je zelf geen idee, geen probleem. Rikkoert Juweliers heeft een eigen trouwringen lijn en elk merk in huis. Om zo het grootste aanbod in Nederland te kunnen presenteren. Voor ieder wat wils.

  

5 | RIKKOERT JUWELIERSHUYS

Onze vakmensen van toen waren hun tijd dan ook ver vooruit door het maken van exclusieve en soms gewaagde creaties en ontwerpen. Met eenzelfde toewijding gaan wij verder. Want vandaag de dag kan een modern juweliershuis natuurlijk niet zonder een atelier, winkel en digitale etalage. Ondanks dat het werk van de juwelier de afgelopen eeuw behoorlijk is veranderd, staat het ambacht bij ons nog steeds centraal.

  

6 | RIKKOERT SILVERHUYS

Het Silverhuys staat vooral bekend om zijn antieke zilveren items. Antiek is uniek. Het leuke is dat er elke periode weer een wisseld assortiment wordt gepresenteerd. Binnen is er ook een collectie aan zilveren en gouden sieraden te bewonderen.

  

7 | RIKKOERT SILVERHUYS

Bij haven 1 in het Rikkoert Silverhuys is er een collectie aan nieuw zilver te bewonderen. Onze collectie bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden en onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met passend advies. Het maakt niet uit of het nu een zilver of goud sieraad, horloge, zilver voorwerp, trouwring of klok is: wij denken met je mee over wat bij jou past. Zo maken we je garderobe of jouw bijzondere moment nog mooier.