Vacature Verkoopadviseur

Vacature Verkoopadviseur - Juwelierszaak SchoonhovenRikkoert Juweliers is sinds 1876 een uniek familiebedrijf binnen de juweliersbranche met fysieke winkels in Schoonhoven en Lekkerkerk. De collectie sieraden, horloge en zilverwerk, trouwringen, klokken en barometers wordt breed aangeboden in onze winkels en op onze webwinkel. Daarnaast heeft Rikkoert Juweliers in beide winkels een eigen atelier voor goudsmeden, zilversmeden en uurwerkmakers die mooie nieuwe opdrachten maken voor klanten, reparaties uitvoeren en aanvullende service verlenen. Binnen al onze collecties voeren wij de beste merken en zorgen wij voor een geheel uniek aanbod en leveren wij het beste vakwerk. Ook staan wij voor iedereen klaar betreffende speciale opdrachten en reparaties.

Wij zoeken verkoopadviseurs (parttime/fulltime)

Voor het team in Schoonhoven zijn wij op zoek naar een fulltime/parttime verkoopadviseur om ons te komen versterken. Je wordt medeverantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onze juwelierscollectie en daarnaast voer je ook aanvullende activiteiten voor onze webshop en ateliers uit. Vakkundig advies en service zijn bij ons vanzelfsprekend en wij streven altijd naar een glimlach bij iedere klant. Voor het bijzondere moment waarvoor zij langskomen zoeken zij een mooi artikel om als herinnering te dragen of neer te zetten.

Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden, waardoor jouw kwaliteiten goed tot zijn recht komen. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar in een leuk en enthousiast team welke veel ervaring hebben met het adviseren van al onze klanten. Kortom, een mooie plek om jezelf te ontwikkelen en te werken met de mooiste artikelen. Uiteraard ontvang je een goed salaris in overeenstemming met jou leeftijd en ervaring.


Wat ga je doen

  • Je bent met het team verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onze juwelierscollectie
  • Je voert activiteiten uit voor onze ateliers en verzorgd zorgvuldig de aannames van reparaties of speciale opdrachten
  • Met het volledige team onderhoud je de collectie en zal je als eerst de meest recente trends zien bij het etaleren van de nieuwste collecties

Wie ben jij

  • Zowel zelfstandig als in teamverband kom je goed tot je recht
  • Je hebt interesse voor het juweliersvak, mode en trends
  • Je bent leergierig en staat open voor kennisontwikkeling
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent in staat om geconcentreerd te werken en onder druk presteren in hectische tijden vind jij een mooie uitdaging
  • Je hebt een representatieve uitstraling en houding voor in onze winkels

Stuur je motivatie en CV met recente pasfoto per e-mail naar: vacatures@rikkoert.nl. Of schriftelijk aan: Rikkoert Juweliers, t.a.v. dhr. A. Rikkoert, Haven 5, 2871 CK Schoonhoven.