Kun je nu helaas niet zelf een cadeautje brengen? Wij versturen het kraamcadeau natuurlijk ook direct naar de gelukkige!
Voeg een persoonlijk bericht toe in de opmerkingen, het kaartje met een lief bericht maakt het cadeau af. ❤

Taxatie

De bevestiging van vakkennis en jarenlange ervaring

Rikkoert-taxatie-onderzoek-goud-zilver

Onze expertise ligt niet alleen op het gebied van verkoop van bijzondere artikelen, maar ook op de inkoop en taxatie van ieder willekeurig product. Binnen ons bedrijf worden taxaties uitgevoerd van gouden- en zilveren sieraden, zilveren gebruiksvoorwerpen, antiek zilver, horloges en klokken. Dit voor zowel verzekerings- als successiedoeleinden.  

Beëdigd taxateur

De heer A. Rikkoert behoort tot één van de vijftig specialistische taxateurs binnen zijn vakgebied. Dit betekent dat de heer A. Rikkoert zich na een jarenlange studie beëdigd en gecertificeerd taxateur goud- en zilverwerken mag noemen volgens Hobeon SKO. Op deze manier maakt de heer A. Rikkoert deel uit van de “Orde van beëdigde taxateurs van gouden en zilverwerken”. Dit is een garantie voor kwalitatief hoogstaande en algemeen erkende taxaties. Uw artikel, in welke vorm dan ook, kan beoordeeld worden op de reële waarde. Door de opgebouwde kennis van meer dan 25 jaar, kan ieder voorwerp worden omschreven en valt er veel waardevolle informatie te achterhalen.

Edelsteenkundige F.G.A.

De heren A. en J.D. Rikkoert zijn beiden afgestudeerd Edelsteenkundige F.G.A.

F.G.A. staat voor Fellow of the Gemmological Association of Great Britain. Dit is een internationaal erkende graad in de edelsteenkunde. Deze hoog gewaardeerde titel garandeert een gedetailleerde kennis over allerlei edelstenen en parels. Deze kennis stelt ons in staat alle edelstenen en parels te beoordelen op hun kwaliteit en echtheid. Op deze wijze waarborgen wij de betrouwbaarheid van elke taxatie van edelstenen en parels.

Onze diensten

Als Rikkoert kunnen wij voor u veel betekenen op het gebied van taxaties. Met de juiste kennis en certificeringen, zoals hierboven beschreven, zijn wij in staat om op een betrouwbare manier voorwerpen, sieraden en klokken te taxeren. Taxatierapporten voor de volgende doeleinden kunnen door ons voor u worden opgesteld:

- Taxatierapporten voor verzekeringsdoeleinden
- Taxatierapporten voor successie of onderlinge verdeling
- Taxatierapporten voor verkoopdoeleinde

Een taxatierapport bestaat uit een uitgebreide omschrijving, met alle gegevens die relevant zijn voor een juiste waardering.

Voor meer informatie over een afspraak, de tarieven en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch kan dit op het nummer 0182-382651 of 0180-661490 of u kunt terecht bij één van onze filialen op Haven 1-13 in Schoonhoven en Burgemeester Roosstraat 22 in Lekkerkerk.