Bloedkoralen armbandje met zilveren kapittelstokje 17 cm.

Een in eigen huis geregen bloedkoralen kinderarmband voorzien van een zilver kapitel stokje als sluiting. Het armbandje is geregen met echte bloedkoralen edelstenen en als veiligheid voor het dragen zijn de laatste twee kraaltjes los geknoopt. Een elegant en mooi cadeau voor de geboorte, een verjaardag of andere gelegenheid. Afmeting: lengte: 17 cm., kraalgrootte: 3,5 mm. Indien de aangeboden lengte van de armband niet juist is, kunnen wij deze alsnog op iedere gewenste lengte, voor jong en oud, maken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om de gekochte armband op een later moment te verlengen, zodat een cadeau gegeven armband voor lange tijd kan worden gedragen. Lees meer
Artikelnummer
011443095
89,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Een in eigen huis geregen bloedkoralen kinderarmband voorzien van een zilver kapitel stokje als sluiting. Het armbandje is geregen met echte bloedkoralen edelstenen en als veiligheid voor het dragen zijn de laatste twee kraaltjes los geknoopt. Een elegant en mooi cadeau voor de geboorte, een verjaardag of andere gelegenheid.

Afmeting: lengte: 17 cm., kraalgrootte: 3,5 mm.

Indien de aangeboden lengte van de armband niet juist is, kunnen wij deze alsnog op iedere gewenste lengte, voor jong en oud, maken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om de gekochte armband op een later moment te verlengen, zodat een cadeau gegeven armband voor lange tijd kan worden gedragen.

Productspecificaties
Gewicht 1,00 gr.
Afmetingen Lengte: 17 cm., kraalgrootte: 3,5 mm.
Materiaal Zilver
Merk Rikkoert Huiscollectie