Rikkoert Juweliers Bezorgservice

Rikkoert Bezorgservice

Gratis bezorging door heel Nederland en België

Als Rikkoert Juweliers verzorgen wij zelf de aflevering van mechanische klokken en barometers op afspraak. Wij ontzorgen u van de volledige plaatsing en zorgen voor een juist transport. Zorgvuldigheid en correcte behandeling van klokken en barometers is belangrijk ter voorkoming van storingen in de fijne mechaniek van een klok of barometer. Het doel van onze (inter)nationale bezorgservice is dan ook het naar volle tevredenheid leveren van een kwaliteitsproduct.

Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok of barometer aan de gewenste wand of zetten de staande- of tafelklok op de juiste plaats. Wij verzorgen deze bezorging van A tot Z inclusief het boren, het schroeven en het installeren van de klok of barometer. Uiteraard krijgt u van ons een persoonlijke uitleg hoe de klok of barometer werkt. Na bestelling van uw klok online of in de winkel, nemen wij contact op om dag en tijd af te spreken en verzorgen dat geheel kosteloos. Ons streven is om een bezorging in te plannen binnen twee weken na het moment van aankoop.

Wanneer een klok of barometer buiten Nederland en België bezorgd en afgesteld moet worden, kan dit in overleg worden gerealiseerd. Wij zullen de internationale verzending en installatie op locatie voor u uitvoeren. Indien u meer informatie wilt ontvangen betreffende de internationale bezorging en installatie vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezorging QLOCKTWO klokken

Naast de bezorging van mechanische klokken en barometers kunt u er ook voor kiezen om uw QLOCKTWO wandklok te laten bezorgen en installeren. Een goede handleiding en de juiste hulpmiddelen zorgen ervoor dat dit eenvoudig zelf uitgevoerd kan worden, maar wanneer u minder ervaren bent of niet de juiste gereedschap in huis heeft, verzorgen wij de installatie graag voor u. Op deze manier komt de tijd in woorden perfect aan de muur te hangen.