Jeka

Jeka

Jeka is de grootste klokken fabrikant van Nederland

Ga voor elegant en praktisch met een klok van Jeka. Deze gave klokken zijn te verkrijgen in moderne en klassieke varianten, zodat er altijd wel een exemplaar voor u tussenzit. De verfijnde materialen en warme geluiden maken de klokken helemaal af. Bent u benieuwd waar u deze klokken kunt vinden? Bekijk de Jeka collectie online bij Rikkoert of kom langs in een van onze winkels

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Klokken Jeka

Bij Jeka worden er klokken geproduceerd van hoge kwaliteit. Deze gaat erg lang mee en u kunt dus verwachten dat u hier jarenlang van kunt genieten. De tijdloze ontwerpen van de klokken zorgen ervoor dat ieder interieur een luxe uitstraling krijgt. Ook de prachtige geluiden die de klok maakt zorgen voor een gezellige sfeer thuis. Of u nu kiest voor de wandklokken, tafeklokjes of regulateurs, ieder stijl heeft unieke elementen die de producten helemaal af maken. Bent u benieuwd welke stijl er het beste bij u past? Onze specialisten helpen u graag verder. Bij Rikkoert kunt u vrijblijvend advies krijgen over de adembenemende collectie klokken van Jeka.

Achter de schermen bij Jeka

Wat gaat er vooraf aan het moment dat u een klok van Jeka aanschaft in de winkel? Er wordt een uitgebreid en nauwkeurig productieproces uitgevoerd, om zo het uiteindelijke product te ontwikkelen. De kwalitatief hoogstaande uurwerken voor de klokken worden gemaakt bij Duitse fabrikanten. Hier worden zowel klokken met mechanische uurwerken als met quartz-uurwerken geproduceerd door Jeka. Ook beschikken de mechanische wandklokken over gewichten en regulateurs. De klokken maken aangename geluiden, zoals de warme bimbam-slag of zelfs een speelwerk met Westminster melodie op meerdere gongstaven. Geniet keer op keer thuis van de stijlvolle Jeka klokken.

De collectie van Jeka

De Klokken van Jeka worden geproduceerd op Hollandse bodem. Wist u dat Jeka de enige grote klokken fabrikant van Nederland is? Het assortiment van Jeka is erg uitgebreid, waardoor de klokken in veel verschillende interieurs kunnen schitteren. De stijl van de klokken is vooral klassiek en er wordt veel gebruik gemaakt van massief hout, zoals licht en donker eikenhout, notenhout en kersenhout. U kunt natuurlijk terecht bij Jeka voor een grote wandklok, maar er zijn ook diverse, fraaie tafelklokken te vinden in de collectie. Deze functionele en mooie producten zijn perfect om als pronkstuk in de woonkamer neer te zetten. Kom langs bij Rikkoert of kijk online om een groot gedeelte van de Jeka collectie te bewonderen.