Verzilverde rechthoekige fotolijst met trouwringen 13 x 18 cm.

Een verzilverde rechthoekige fotolijst met een breed en glanzend profiel en twee trouwringen aan de bovenzijde. De luxe fotolijst is uitgevoerd met een stoffen achterzijde en kan rechtstaand worden neergezet door het gebruik van de voet. Verder is de fotolijst voorzien van een glanzende laklaag, waardoor poetsen overbodig is. Deze fotolijst is verpakt in een passende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een huwelijk. De fotolijst is geschikt voor het fotoformaat van 13 x 18 cm. U kunt de fotolijst voor een speciale prijs laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De gravure zal aan de onderzijde van de fotolijst worden gegraveerd. Lees meer
Artikelnummer
011435572
27,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 dagen
Maak het artikel persoonlijk door een gravure
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Een verzilverde rechthoekige fotolijst met een breed en glanzend profiel en twee trouwringen aan de bovenzijde. De luxe fotolijst is uitgevoerd met een stoffen achterzijde en kan rechtstaand worden neergezet door het gebruik van de voet. Verder is de fotolijst voorzien van een glanzende laklaag, waardoor poetsen overbodig is. Deze fotolijst is verpakt in een passende geschenkverpakking dat als cadeau gegeven kan worden bij een huwelijk. De fotolijst is geschikt voor het fotoformaat van 13 x 18 cm.

U kunt de fotolijst voor een speciale prijs laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De gravure zal aan de onderzijde van de fotolijst worden gegraveerd.

Productspecificaties
Antiek zilver – Nieuw zilver Nieuw zilver
Afmetingen Fotoformaat: 13 x 18 cm.
Model fotolijst Rechthoekig
Foto formaat 13 x 18 cm.
Materiaal Verzilverd
Merk Rikkoert Huiscollectie