Bestek - Snoopy - Nijntje - Woezel en Pip - Charmmy Kitty - Rupsje nooitgenoeg - Zilver

Snoopy

Vrolijke Snoopy producten voor bij jou thuis

Haal de waanzinnige producten uit de Snoopy collectie in huis voor je kinderen. Of maak een ander gezin blij met de verrassende Snoopy kraamcadeaus. Dit geliefde hondje is de ster van een collectie vol leuke items speciaal gemaakt voor kinderen. Laat je informeren over de Snoopy collectie bij Rikkoert op bekijk onze website.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Snoopy collectie

Snoopy begon natuurlijk als het bekende stripgifuurtje. Maar vandaag de dag is dat niet de enige manier om de avonturen van Snoopy te volgen. Er zijn namelijk ook al diverse boekjes, filmpjes en zelfs een animatiefilm uitgekomen van het lieve hondje. Een bijzondere eigenschap van Snoopy is dat de belevenissen en gebeurtenissen allemaal een dubbele laag en achterliggende betekenis hebben. De schoolkinderen worden bijvoorbeeld als zeer wereldwijs neergezet en vormen een goede reflectie van de samenleving. Zo zijn de verhalen van Snoopy ook interessant voor ouders. Bekijk de te gekke Snoopy collectie bij Rikkoert om erachter te komen welk product er bij jouw kind past.

Van stripfiguur naar wereldwijd icoon

Al in 1950 verscheen Snoopy voor het eerst op papier. In dit jaar tekende de Amerikaanse striptekenaar Charles M. Schulz namelijk voor het eerst deze strip. Naast het hondje Snoopy, werden ook zijn vriendjes Charlie Brown en het eekhoorntje Woodstock geïntroduceerd. Al snel werd de strip razend populair en werd deze zelfs in meer dan 2600 kranten over de hele wereld gepubliceerd. Ook vandaag de dag is Snoopy nog een bekende figuur bij veel kinderen en ouders. Vandaar dat dit hondje tegenwoordig ook te vinden is op allerlei andere leuke producten en te zien is in verschillende nieuwe producties. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van Snoopy.

Items van Snoopy

De speelse Snoopy collectie bestaat uit diverse producten je in huis wil hebben. Voorbeelden zijn de schattige doosjes waarin je tandjes of haarlokjes kunt bewaren. Of wat dacht je van een gekleurd bestekje waar Snoopy en al zijn vriendjes op schitteren? Met deze producten wordt het super gezellig in huis. Ook is aan alle handige details gedacht. Zo is het edelmetaal geschikt voor de vaatwasser zijn verzilverde items voorzien van een laklaag, waardoor ze niet gepoetst hoeven worden. De collectie is dus fijn in gebruik en onderhoudsvrij. Je kunt de artikelen ook weggeven als te gek kraamcadeau. Ga naar Rikkoert voor de collectie van Snoopy of kijk op zilverkraamcadeau.nl voor een groot aanbod aan nog meer gave kraamcadeaus.