2-delig Zilveren kindercouvert Haags Lofje 16 cm.

Dit zilveren kindercouvert heeft als afwerking Haags Lofje. Haags Lofje is voorzien van klassieke rondingen in de vork- en lepelstelen en heeft een elegant gelaagde brug in het mes. Eenvoudig en traditioneel, maar tegelijkertijd ook uitermate verfijnd en sierlijk. U kunt het kindercouvert voor een speciale prijs laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De vork en de lepel zullen aan de achterzijde gegraveerd worden. Tevens is het couvert voorzien van een luxe geschenkverpakking. Afmeting vork: 16 cm., lepel: 16 cm. Lees meer
Artikelnummer
011469373
192,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Maak het artikel persoonlijk door een gravure
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Dit zilveren kindercouvert heeft als afwerking Haags Lofje. Haags Lofje is voorzien van klassieke rondingen in de vork- en lepelstelen en heeft een elegant gelaagde brug in het mes. Eenvoudig en traditioneel, maar tegelijkertijd ook uitermate verfijnd en sierlijk.

U kunt het kindercouvert voor een speciale prijs laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De vork en de lepel zullen aan de achterzijde gegraveerd worden. Tevens is het couvert voorzien van een luxe geschenkverpakking.

Afmeting vork: 16 cm., lepel: 16 cm.

Productspecificaties
Gewicht 57,90 gr.
Afmetingen Vork: 16 cm., lepel: 16 cm.
Materiaal Zilver
Merk Rikkoert Huiscollectie