Zilveren kinderbeker tulpvormig

Een zilveren kinderbeker vervaardigd in een strak en licht tulpvormig model. De bovenzijde is afgewerkt met een strakke filetrand en de onderzijde is afgewerkt met een mooie parelrand. De kinderbeker is voorzien van een bijpassende geschenkverpakking en kan als cadeau gegeven worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid. Afmeting: hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm. U kunt de zilveren kinderbeker laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure kan rondom worden aangebracht op de beker. Lees meer
Artikelnummer
011447360
269,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 dagen
Maak het artikel persoonlijk door een gravure
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen
Personaliseer met een gravure

Een zilveren kinderbeker vervaardigd in een strak en licht tulpvormig model. De bovenzijde is afgewerkt met een strakke filetrand en de onderzijde is afgewerkt met een mooie parelrand. De kinderbeker is voorzien van een bijpassende geschenkverpakking en kan als cadeau gegeven worden bij een geboorte, doop of andere gelegenheid.

Afmeting: hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm.

U kunt de zilveren kinderbeker laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te geven. De ambachtelijke handgravure of de machinale gravure kan rondom worden aangebracht op de beker.

Productspecificaties
Gewicht 55,00 gr.
Afmetingen Hoogte: 6 cm., diameter: 5,5 cm.
Materiaal Zilver
Merk Rikkoert Huiscollectie