Atelier

Atelier

"De mooiste dingen ontstaan niet zomaar"

Onze liefde voor het ambacht is wat ons motiveert om de mooiste dinge te maken, reparaties van elk niveau uit te voeren en samen met u tot een mooi ontwerp te komen. Onze goudsmeden, zilversmeden en uurwerkmakers uit het atelier van Rikkoert Juweliers zijn in staat om met hun finesse, gereedschap, creativiteit en scherpe oog voor detail sinds jaar en dag de mooiste juwelen te maken, de meest bijzondere zilveren voorwerpen te vervaardigen en alle type uurwerken te repareren.

Benieuwd naar al onze services? Bekijk al onze mogelijkheden onderstaand.

Sieraden reparaties

Een kapot sieraad maakt niemand gelukkig! Onze goudsmeden helpen.

Is uw ketting gebroken of is er een steentje uit uw ring? Onze gediplomeerde goudsmeden repareren alle soorten reparaties voor u met veel plezier!

Trouwringen maken

Hebben jullie zelf een creatief idee óf specifieke wensen? Geen probleem.

Er gaat niks boven het zelf ontwerpen van je eigen trouwringen. Samen met onze goudsmeden worden ideeën in een schets verwerkt, voordat ze werkelijkheid worden. O.a. de vorm, afwerking, de type edelstenen kunnen jullie zelf bepalen.

Vermaken van oude sieraden

Heeft u ook oude sieraden in een la liggen? Best zonde toch!

Als sieraden niet worden gedragen is dat eeuwig zonde. Laat ze vermaken naar uw eigen smaak. Onze goudsmeden ontwerpen samen met u een geheel nieuw sieraad of tekenen kleine aanpassingen waardoor het sieraad uw weer volledig aanspreekt.

Uurwerkreparaties Klokken

Staat uw klok stil? Wij repareren deze met passie!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Niks is zo storend als een stilstaande klok. Een antiek uurwerk of een uurwerk van 10 jaar oud, onze gespecialiseerde uurwerkmakers repareren alle type klokken tegen scherpe tarieven. Moeten wij de klok ophalen? Bekijk de mogelijkheden.

Uurwerkreparaties horloges

Het sieraad voor een man moet altijd in perfecte conditie zijn!

Quartz, mechanisch, solar of digital, ieder type horloge is in goede handen bij onze uurwerkmakers. Onze passie is om ieder horloge met een probleem zo snel mogelijk weer goedlopend om de pols te krijgen. Merk maakt niet uit. Heeft u een zakhorloge? Antiek of nieuw – wij verzorgen ook deze reparaties.

Speciale opdrachten en reparatie restauratie werkzaamheden

Zilversmid

Als bedrijf opzoek naar een mooi relatiegeschenk of wilt u zelf wat moois in huis? Onze zilversmid vervaardigd de mooiste dingen in zilver, goud of messing. De uitdaging is om uw wens in het materiaal tot realisatie te laten komen. Of het een miniatuur is van uw geleverde product of een schitterende kandelaar, wijnkoeler of vaas. Alles is te maken! Hoe? De jarenlange ervaring en ons uitgebreide atelier. De kikkerschaal, het moeilijkst voorwerp dat uit 1 plaat zilver wordt vervaardigd is hiervan de bevestiging.

Maak een afspraak Vraag informatie op

Rijgwerk

Uw collier met plezier dragen, de lengte is belangrijk!

Wanneer het collier op de juiste manier is geknoopt of geregen zal dit het draagcomfort vergroten. Onze specialisten meten de lengte exact uit, zoeken indien nodig parels of bloedkoralen bij het bestaande collier en maken er een zo goed als nieuw collier van. Afpassen op de hals? Geen probleem, dit doen wij gewoon in de winkel.

Zegelringen

Bezegel het in een ring! Ambacht in de puurste vorm

Bijzonder en persoonlijk, dat zijn zegelringen die speciaal naar wens van u als klant wordt gemaakt. Dit maatwerk is zeer specialistisch en uniek. U heeft de keuze uit verschillende soorten ringen, verschillende kleuren stenen of de mogelijkheid om de gravure in het goud of zilver te laten graveren.

Onze Services

Het overzicht wat onze ambachtslieden, waar wij zo trots op zijn, allemaal kunnen!Onze kennis en ervaring op elk vlak zorgt ervoor dat wij voor u de mooiste herinneringen in een sieraard, horloges, klok of barometer kunnen laten samen komen. Heeft u een vraag en wilt u overleggen met onze specialisten?